Right menu

Aktuelt

vizuelli.no fornyer seg

Vizuelli.no har i vår gjennomgått en ansiktsløftning og kan nå sees i ny drakt. Hålogaland IKT ønsker å takke Vizuelli for samarbeidet med deres nye websider.

Grovfjord Mekaniske verksted - gmv.no

Grovfjord Mekaniske verksted har fått oppgradert sine websider. Sammen med Vizuelli var Hålogaland IKT med når de nye websidene skulle utformes og settes ut i livet. Hålogaland IKT ønsker å takke GMV for oppdraget og Vizuelli for samarbeidet.

Alvorlig sikkerhetshull i OpenSSL ("Heartbleed")

Forskere har funnet et alvorlig sikkerhetshull kalt "Heartbleed" i OpenSSL. Det er avdekket at uvedkommede kan få tilgang til beskyttet informasjon på nettsider, i e-post, m.m.

Norman Sikkerhetspakke

I følge Nasjonal Sikkerhetsmyndighet (NSM) har de fra 1. kvartal 2012 til 1. kvartal 2013 sett en økning i antall skadevare-saker på 113 prosent. I hovedsak gjelder disse sakene spredning av skadevare fra norske websider.

Stolt sponsor og samarbeidspartner for FINN

Hålogaland ikt ser frem til en innholdsrik festspilluke med mange storheter på de ulike arenaene i Harstad

Driftsmeldinger

Ingen kjente feil eller planlagt arbeid.

Webhotell

Profesjonelt webhotell med høye krav til sikkerhet, kvalitet, brukervennlighet og kundeservice. Med et internettbasert kontrollpanel har du full kontroll over dine domener, databaser, filer og besøksstatistikk.

Hålogaland ikt kan tilby deg og din bedrift webhotell som tilfredsstiller høye krav til både sikkerhet, kvalitet, brukervennlighet og kundeservice. Med H-Webhotell er du sikret en profesjonell løsning som gir deg en bekymringsfri tilstedeværelse på Internett. Alle dine data er sikkert plassert i vårt datasenter, med avanserte verktøy og rutiner for backup. Tivoli Storage Manager (TSM) fra IBM sørger for at du aldri mister dine data. Alle sikkerhetskopier blir kopiert til lagringssystemer utenfor våre lokaler i tilfelle brann eller andre uhell.

H-Webhotell inneholder et nettbasert kontrollpanel du selv kan bruke for å administrere ditt webhotell. Dette er et verktøy som lar deg laste opp filer, endre dine kontoinnstillinger, opprette og endre både domenepekere og subdomener, se på detaljert statistikk over webhotellet, og mye mer.

Ved behov for opplasting av filer til ditt webhotell har du selvfølgelig mulighet til å koble deg opp direkte via FTP. I tillegg kan du koble deg opp via SSH dersom du ønsker det. Du velger selv hvilken type database du ønsker for ditt webhotell, enten det er MySQL eller Microsoft SQL.

For mer informasjon eller et uforpliktende tilbud: Kontakt oss

Altibox .no Norman Norsk Helsenett Sellihca Qualified