Right menu

Aktuelt

vizuelli.no fornyer seg

Vizuelli.no har i vår gjennomgått en ansiktsløftning og kan nå sees i ny drakt. Hålogaland IKT ønsker å takke Vizuelli for samarbeidet med deres nye websider.

Grovfjord Mekaniske verksted - gmv.no

Grovfjord Mekaniske verksted har fått oppgradert sine websider. Sammen med Vizuelli var Hålogaland IKT med når de nye websidene skulle utformes og settes ut i livet. Hålogaland IKT ønsker å takke GMV for oppdraget og Vizuelli for samarbeidet.

Alvorlig sikkerhetshull i OpenSSL ("Heartbleed")

Forskere har funnet et alvorlig sikkerhetshull kalt "Heartbleed" i OpenSSL. Det er avdekket at uvedkommede kan få tilgang til beskyttet informasjon på nettsider, i e-post, m.m.

Norman Sikkerhetspakke

I følge Nasjonal Sikkerhetsmyndighet (NSM) har de fra 1. kvartal 2012 til 1. kvartal 2013 sett en økning i antall skadevare-saker på 113 prosent. I hovedsak gjelder disse sakene spredning av skadevare fra norske websider.

Stolt sponsor og samarbeidspartner for FINN

Hålogaland ikt ser frem til en innholdsrik festspilluke med mange storheter på de ulike arenaene i Harstad

Driftsmeldinger

Ingen kjente feil eller planlagt arbeid.

Skreddersydd IT-løsning

Hålogaland ikt er en uavhengig leverandør av IKT-produkter og -tjenester. Det betyr at vi kan levere det våre kunder etterspør, uten å være begrenset av avtaler med spesifikke leverandører.

Som regel har bedrifter allerede kjøpt lisenser på fagsystemer; eksempelvis økonomi- og regnskapsløsninger, gruppevare, o.l. Derfor har vi innarbeidet gode rutiner for å tilpasse IT-løsninger til våre kunders behov, i tillegg til å integrere programvaren som allerede brukes i våre etablerte systemer i vårt datasenter.

Du som bedriftskunde får dermed den løsningen dere ønsker, samtidig som dere drar nytte av stordriftsfordeler ved å bli integrert i et større og sikrere miljø.

Vi tar oss av dialogen med alle programvare-leverandører, og samarbeider tett med dem både ved overføring av eksisterende data til ny løsning, og installasjon av ny programvare.

Med skreddersydd IT-løsning fra Hålogaland ikt får du dermed tilgang til en kjent IT-løsning, og kan spare både tid og penger fordi din bedrift drar nytte av stordriftsfordeler i ett av Nord-Norges sikreste datasentre.

For mer informasjon eller et uforpliktende tilbud: Kontakt oss

Altibox .no Norman Norsk Helsenett Sellihca Qualified