Right menu

Aktuelt

vizuelli.no fornyer seg

Vizuelli.no har i vår gjennomgått en ansiktsløftning og kan nå sees i ny drakt. Hålogaland IKT ønsker å takke Vizuelli for samarbeidet med deres nye websider.

Grovfjord Mekaniske verksted - gmv.no

Grovfjord Mekaniske verksted har fått oppgradert sine websider. Sammen med Vizuelli var Hålogaland IKT med når de nye websidene skulle utformes og settes ut i livet. Hålogaland IKT ønsker å takke GMV for oppdraget og Vizuelli for samarbeidet.

Alvorlig sikkerhetshull i OpenSSL ("Heartbleed")

Forskere har funnet et alvorlig sikkerhetshull kalt "Heartbleed" i OpenSSL. Det er avdekket at uvedkommede kan få tilgang til beskyttet informasjon på nettsider, i e-post, m.m.

Norman Sikkerhetspakke

I følge Nasjonal Sikkerhetsmyndighet (NSM) har de fra 1. kvartal 2012 til 1. kvartal 2013 sett en økning i antall skadevare-saker på 113 prosent. I hovedsak gjelder disse sakene spredning av skadevare fra norske websider.

Stolt sponsor og samarbeidspartner for FINN

Hålogaland ikt ser frem til en innholdsrik festspilluke med mange storheter på de ulike arenaene i Harstad

Driftsmeldinger

Ingen kjente feil eller planlagt arbeid.

Kommuner

Vi tilbyr drift av programvare som er skreddersydd for kommuner. Som et resultat oppnår våre kommunekunder stordriftsfordeler, i tillegg til muligheten for bedre kommunikasjon og økt interkommunalt samarbeid.

Ved å inngå IT-drifsavtale med oss slipper kommunene å tenke på innkjøp av servere, lisenser til Windows Server og databaser, antivirus, overvåkning, backup, oppdateringer, oppgraderinger, sikkerhet, kjøling, og strømbrudd. Vi tar oss av alt, mens kommunens ansatte bare trenger å bruke programvaren.

H-Kommune Helse

Pakke med programvare for leger og helsestasjoner i Norsk Helsenett. Vi er partner av Norsk Helsenett, og har plassert flere av våre servere innenfor det nettet. Det betyr at vi kan tilby drift av programvare som f.eks. WinMed Allmenn, WinMed Helsestasjon, m.fl. Merk at vi kan tilby drift av hvilken som helst programvare som krever tilkobling til Norsk Helsenett - ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud på drift av programvare for din institusjon.

H-Kommune Sosial

Vi har etablert et eget sikkert nett for kommuner med behov for drift av programvare som f.eks. Visma Profil, Visma Velferd og Visma Familia.

H-Kommune Skole

Windows-basert grunnskolepakke som sikrer stabil og kostnadseffektiv drift av skolers IT-løsninger.

H-Kommune Kontor

Vi tilbyr kommuner tilgang til siste versjon av Microsoft Office. Nye versjoner av Office-pakken vil installeres fortløpende, etter grundig testing og uten ekstra vederlag.

For mer informasjon eller et uforpliktende tilbud: Kontakt oss

Altibox .no Norman Norsk Helsenett Sellihca Qualified