Right menu

Aktuelt

vizuelli.no fornyer seg

Vizuelli.no har i vår gjennomgått en ansiktsløftning og kan nå sees i ny drakt. Hålogaland IKT ønsker å takke Vizuelli for samarbeidet med deres nye websider.

Grovfjord Mekaniske verksted - gmv.no

Grovfjord Mekaniske verksted har fått oppgradert sine websider. Sammen med Vizuelli var Hålogaland IKT med når de nye websidene skulle utformes og settes ut i livet. Hålogaland IKT ønsker å takke GMV for oppdraget og Vizuelli for samarbeidet.

Alvorlig sikkerhetshull i OpenSSL ("Heartbleed")

Forskere har funnet et alvorlig sikkerhetshull kalt "Heartbleed" i OpenSSL. Det er avdekket at uvedkommede kan få tilgang til beskyttet informasjon på nettsider, i e-post, m.m.

Norman Sikkerhetspakke

I følge Nasjonal Sikkerhetsmyndighet (NSM) har de fra 1. kvartal 2012 til 1. kvartal 2013 sett en økning i antall skadevare-saker på 113 prosent. I hovedsak gjelder disse sakene spredning av skadevare fra norske websider.

Stolt sponsor og samarbeidspartner for FINN

Hålogaland ikt ser frem til en innholdsrik festspilluke med mange storheter på de ulike arenaene i Harstad

Driftsmeldinger

Ingen kjente feil eller planlagt arbeid.

Gruppevare

Gruppevare er programvare som skal fremme samarbeid og kommunikasjon. Vanlige funksjoner i slik programvare er e-post, felleskalender, delte adressebøker, arbeidsflyt-løsninger og chat/lynmeldinger.

Med Exchange fra Hålogaland ikt får du tilgang til all funksjonalitet som finnes i gruppevaren fra Microsoft. I tillegg til de ovennevnte funksjonene får du tilgang til webmail og tilgang til både e-post, kalendere og adressebøker på mobiltelefonen.

For mer informasjon eller et uforpliktende tilbud: Kontakt oss

Altibox .no Norman Norsk Helsenett Sellihca Qualified