Right menu

Aktuelt

vizuelli.no fornyer seg

Vizuelli.no har i vår gjennomgått en ansiktsløftning og kan nå sees i ny drakt. Hålogaland IKT ønsker å takke Vizuelli for samarbeidet med deres nye websider.

Grovfjord Mekaniske verksted - gmv.no

Grovfjord Mekaniske verksted har fått oppgradert sine websider. Sammen med Vizuelli var Hålogaland IKT med når de nye websidene skulle utformes og settes ut i livet. Hålogaland IKT ønsker å takke GMV for oppdraget og Vizuelli for samarbeidet.

Alvorlig sikkerhetshull i OpenSSL ("Heartbleed")

Forskere har funnet et alvorlig sikkerhetshull kalt "Heartbleed" i OpenSSL. Det er avdekket at uvedkommede kan få tilgang til beskyttet informasjon på nettsider, i e-post, m.m.

Norman Sikkerhetspakke

I følge Nasjonal Sikkerhetsmyndighet (NSM) har de fra 1. kvartal 2012 til 1. kvartal 2013 sett en økning i antall skadevare-saker på 113 prosent. I hovedsak gjelder disse sakene spredning av skadevare fra norske websider.

Stolt sponsor og samarbeidspartner for FINN

Hålogaland ikt ser frem til en innholdsrik festspilluke med mange storheter på de ulike arenaene i Harstad

Driftsmeldinger

Ingen kjente feil eller planlagt arbeid.

Serverdrift

Vi har etablert ett av Nord-Norges sikreste driftssentre i Harstad, og har lang erfaring med drift av IT-løsninger både for større bedrifter, kommuner og mindre organisasjoner.

Med serverdrift fra Hålogaland ikt har ikke bedriften din behov for å investere i nytt og kostbart utstyr. Dere trenger ikke kjøpe inn ny server, nytt backupsystem, mer lagringsplass eller mer RAM/minne til servere. I tillegg kan dere også frigjøre personell siden dere ikke trenger å følge med på om serveren fungerer som den skal, eller om det har gått backup natten før. Dere trenger heller ikke bruke tid på å rette opp i eventuelle feilsituasjoner.

Vi har allerede tatt de investeringene, og vi har den kompetansen som trengs for å drifte alle dine servere, med de programmene du bruker daglig. Vi sørger for at det går backup av dine data hver natt, vi overvåker alle servere daglig slik at vi kan rette feil før de oppstår, og vi hjelper deg og dine medarbeidere når dere har behov for det.

Vi installerer din bedrifts programvare på våre servere, oppretter både felles- og private filområder (hjemmekatalog), gir dere tilgang til sikkert hjemmekontor, og sørger for en sikker og stabil drift av forretningskritisk programvare og data.

Vårt driftssenter med alle våre servere er godkjent av Forsvarets bygningstjeneste, etter retningslinjer fra Norges Vassdrags- og Energidirektorat (NVE) og Nasjonal Sikkerhetsmyndighet (NSM).

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat rundt hvordan dere kan spare både tid og penger, og samtidig være trygg på at forretningskritiske data blir forskriftsmessig tatt vare på!

Skreddersydd IT-løsning

Kommuner

Gruppevare

Fjerndrift


Altibox .no Norman Norsk Helsenett Sellihca Qualified