Right menu

Aktuelt

vizuelli.no fornyer seg

Vizuelli.no har i vår gjennomgått en ansiktsløftning og kan nå sees i ny drakt. Hålogaland IKT ønsker å takke Vizuelli for samarbeidet med deres nye websider.

Grovfjord Mekaniske verksted - gmv.no

Grovfjord Mekaniske verksted har fått oppgradert sine websider. Sammen med Vizuelli var Hålogaland IKT med når de nye websidene skulle utformes og settes ut i livet. Hålogaland IKT ønsker å takke GMV for oppdraget og Vizuelli for samarbeidet.

Alvorlig sikkerhetshull i OpenSSL ("Heartbleed")

Forskere har funnet et alvorlig sikkerhetshull kalt "Heartbleed" i OpenSSL. Det er avdekket at uvedkommede kan få tilgang til beskyttet informasjon på nettsider, i e-post, m.m.

Norman Sikkerhetspakke

I følge Nasjonal Sikkerhetsmyndighet (NSM) har de fra 1. kvartal 2012 til 1. kvartal 2013 sett en økning i antall skadevare-saker på 113 prosent. I hovedsak gjelder disse sakene spredning av skadevare fra norske websider.

Stolt sponsor og samarbeidspartner for FINN

Hålogaland ikt ser frem til en innholdsrik festspilluke med mange storheter på de ulike arenaene i Harstad

Driftsmeldinger

Ingen kjente feil eller planlagt arbeid.

Online backup

Sikker, enkel og kostnadseffektiv sikkerhetskopiering av data. Vårt online backup-tjeneste "H-Backup" pakker og krypterer dine data, og sender dem til vårt datasenter via en sikker internettilkobling. Med H-Backup kan du være trygg på at du aldri mister data.

I følge Statistisk Sentralbyrå mistet 8,7 % (ca. 40.000) av landets bedrifter data i 2006, som en følge av manglende sikkerhetskopiering. I tillegg var det 14,3 % (ca. 66.000) av landets bedrifter i 2006 ikke oppbevarte sine sikkerhetskopier på andre lokaliteter enn driftsmiljøet. I tillegg ser vi at antall privatpersoner med behov for gode løsninger for sikkerhetskopiering øker. På grunn av digitale bilder og videoer opplever en barnefamilie raskt at behovet for lagringsplass til bilder og video overstiger 5-10 GB pr. år.

Dette betyr at både bedrifter og privatpersoner har stort behov for en enkel, sikker og kostnadseffektiv løsning for sikkerhetskopiering av data. H-Backup fra Hålogaland ikt er en slik løsning. Det eneste du trenger er tilkobling til Internett, og et lite program som utfører sikkerhetskopieringen automatisk.

Alle data krypteres, og overføres via en sikker tilkobling (SSL) til en server hos Hålogaland ikt. Det betyr at ingen andre enn eieren av sikkerhetskopien har tilgang til dataene. Hver gang det tas en sikkerhetskopi vil kun endringene overføres (inkrementell sikkerhets-kopiering). Det betyr at belastningen på nettverket minimaliseres, samt at tidsbruken reduseres betraktelig. Ved behov for gjenoppretting av data har du tilgang til de 7 siste sikkerhetskopiene.

Følgende systemer kan tas backup av: Stasjonære- og bærbare PCer, Microsoft SQL-server, Microsoft Exchange server, Lotus Domino/Notes server, Oracle og MySQL.

For mer informasjon eller et uforpliktende tilbud: Kontakt oss

Altibox .no Norman Norsk Helsenett Sellihca Qualified