Right menu

Aktuelt

vizuelli.no fornyer seg

Vizuelli.no har i vår gjennomgått en ansiktsløftning og kan nå sees i ny drakt. Hålogaland IKT ønsker å takke Vizuelli for samarbeidet med deres nye websider.

Grovfjord Mekaniske verksted - gmv.no

Grovfjord Mekaniske verksted har fått oppgradert sine websider. Sammen med Vizuelli var Hålogaland IKT med når de nye websidene skulle utformes og settes ut i livet. Hålogaland IKT ønsker å takke GMV for oppdraget og Vizuelli for samarbeidet.

Alvorlig sikkerhetshull i OpenSSL ("Heartbleed")

Forskere har funnet et alvorlig sikkerhetshull kalt "Heartbleed" i OpenSSL. Det er avdekket at uvedkommede kan få tilgang til beskyttet informasjon på nettsider, i e-post, m.m.

Norman Sikkerhetspakke

I følge Nasjonal Sikkerhetsmyndighet (NSM) har de fra 1. kvartal 2012 til 1. kvartal 2013 sett en økning i antall skadevare-saker på 113 prosent. I hovedsak gjelder disse sakene spredning av skadevare fra norske websider.

Stolt sponsor og samarbeidspartner for FINN

Hålogaland ikt ser frem til en innholdsrik festspilluke med mange storheter på de ulike arenaene i Harstad

Driftsmeldinger

Ingen kjente feil eller planlagt arbeid.

IP-telefoni

IP-telefoni er en betegnelse for oppkobling og transport av samtaler over Internett. Vi kan tilby en løsning som er basert på kommunikasjonsplattformen MX-One fra Aastra.

De viktigste årsakene til at virksomheter bør ta i bruk IP-telefoni i stedet for tradisjonelle løsninger er økt funksjonalitet og lavere kostnader. Blant annet kan IP-telefoni-systemet integreres med din kalender, noe som betyr at dersom du er på møte vil de som prøver å ringe deg få melding om det. Et annet eksempel er at beskjeder på telefonsvar sendes til din e-postadresse. Mulighetene er enorme fordi IP-telefoni baserer seg på data - dermed er det kun fantasien som setter begrensninger på funksjonaliteten i et slikt system.

For mer informasjon eller et uforpliktende tilbud: Kontakt oss

Altibox .no Norman Norsk Helsenett Sellihca Qualified