Right menu

Aktuelt

vizuelli.no fornyer seg

Vizuelli.no har i vår gjennomgått en ansiktsløftning og kan nå sees i ny drakt. Hålogaland IKT ønsker å takke Vizuelli for samarbeidet med deres nye websider.

Grovfjord Mekaniske verksted - gmv.no

Grovfjord Mekaniske verksted har fått oppgradert sine websider. Sammen med Vizuelli var Hålogaland IKT med når de nye websidene skulle utformes og settes ut i livet. Hålogaland IKT ønsker å takke GMV for oppdraget og Vizuelli for samarbeidet.

Alvorlig sikkerhetshull i OpenSSL ("Heartbleed")

Forskere har funnet et alvorlig sikkerhetshull kalt "Heartbleed" i OpenSSL. Det er avdekket at uvedkommede kan få tilgang til beskyttet informasjon på nettsider, i e-post, m.m.

Norman Sikkerhetspakke

I følge Nasjonal Sikkerhetsmyndighet (NSM) har de fra 1. kvartal 2012 til 1. kvartal 2013 sett en økning i antall skadevare-saker på 113 prosent. I hovedsak gjelder disse sakene spredning av skadevare fra norske websider.

Stolt sponsor og samarbeidspartner for FINN

Hålogaland ikt ser frem til en innholdsrik festspilluke med mange storheter på de ulike arenaene i Harstad

Driftsmeldinger

Ingen kjente feil eller planlagt arbeid.

H-Link Bedrift

H-Link Bedrift er et egenutviklet produkt, som gir bedrifter tilgang til tjenester som f.eks. internett (H-Link Internett) og bedriftsnettverk (H-Link Lokal).

H-Link Bedrift Internett kan leveres med hastigheter fra 2 Mbps og opp til 100 Mbps.

H-Link Bedrift Lokal er et bedriftsnettverk der bedriftens avdelingers nettverk kan knyttes sammen til ett felles nettverk; for billigere, enklere, og ikke minst sikrere kommunikasjon mellom avdelingene.

Vi leverer H-Link Bedrift via fiber i områder der optisk fiber er tilgjengelig, eller i områder i umiddelbar nærhet til allerede etablerte skjøtepunkter.

Der det ikke er fiber tilgjengelig kan vi tilby de samme tjenestene via radio, i områder der vårt morselskap, Hålogaland Kraft, har etablert basestasjoner.

I noen spesielle tilfeller vil bedrifter ha behov for H-Link Bedrift der det verken er tilgang til fiber eller radio. Ta kontakt med oss, så ser vi på muligheten for å levere også i slike områder.

For mer informasjon eller et uforpliktende tilbud: Kontakt oss

Altibox .no Norman Norsk Helsenett Sellihca Qualified