Right menu

Aktuelt

vizuelli.no fornyer seg

Vizuelli.no har i vår gjennomgått en ansiktsløftning og kan nå sees i ny drakt. Hålogaland IKT ønsker å takke Vizuelli for samarbeidet med deres nye websider.

Grovfjord Mekaniske verksted - gmv.no

Grovfjord Mekaniske verksted har fått oppgradert sine websider. Sammen med Vizuelli var Hålogaland IKT med når de nye websidene skulle utformes og settes ut i livet. Hålogaland IKT ønsker å takke GMV for oppdraget og Vizuelli for samarbeidet.

Alvorlig sikkerhetshull i OpenSSL ("Heartbleed")

Forskere har funnet et alvorlig sikkerhetshull kalt "Heartbleed" i OpenSSL. Det er avdekket at uvedkommede kan få tilgang til beskyttet informasjon på nettsider, i e-post, m.m.

Norman Sikkerhetspakke

I følge Nasjonal Sikkerhetsmyndighet (NSM) har de fra 1. kvartal 2012 til 1. kvartal 2013 sett en økning i antall skadevare-saker på 113 prosent. I hovedsak gjelder disse sakene spredning av skadevare fra norske websider.

Stolt sponsor og samarbeidspartner for FINN

Hålogaland ikt ser frem til en innholdsrik festspilluke med mange storheter på de ulike arenaene i Harstad

Driftsmeldinger

Ingen kjente feil eller planlagt arbeid.

Bredbånd

Ønsker du bredbånd via verdens raskeste IT-infrastruktur? Ta kontakt med oss og spør etter dekningsområde på fiber! Vi leverer også bredbånd via xDSL eller radio.

Vi bygger ut fiber til bedrifter i vår region, i samarbeid med vårt morselskap Hålogaland Kraft. Det betyr at din bedrift kanskje kan få tilgang til fremtidens IT-motorvei!

I tillegg bygger vi ut, drifter og overvåker xDSL eller radiobasert bredbånd for bedriftskunder.

Altibox Bedrift

H-Link Bedrift


Altibox .no Norman Norsk Helsenett Sellihca Qualified