Right menu

Aktuelt

vizuelli.no fornyer seg

Vizuelli.no har i vår gjennomgått en ansiktsløftning og kan nå sees i ny drakt. Hålogaland IKT ønsker å takke Vizuelli for samarbeidet med deres nye websider.

Grovfjord Mekaniske verksted - gmv.no

Grovfjord Mekaniske verksted har fått oppgradert sine websider. Sammen med Vizuelli var Hålogaland IKT med når de nye websidene skulle utformes og settes ut i livet. Hålogaland IKT ønsker å takke GMV for oppdraget og Vizuelli for samarbeidet.

Alvorlig sikkerhetshull i OpenSSL ("Heartbleed")

Forskere har funnet et alvorlig sikkerhetshull kalt "Heartbleed" i OpenSSL. Det er avdekket at uvedkommede kan få tilgang til beskyttet informasjon på nettsider, i e-post, m.m.

Norman Sikkerhetspakke

I følge Nasjonal Sikkerhetsmyndighet (NSM) har de fra 1. kvartal 2012 til 1. kvartal 2013 sett en økning i antall skadevare-saker på 113 prosent. I hovedsak gjelder disse sakene spredning av skadevare fra norske websider.

Stolt sponsor og samarbeidspartner for FINN

Hålogaland ikt ser frem til en innholdsrik festspilluke med mange storheter på de ulike arenaene i Harstad

Driftsmeldinger

Ingen kjente feil eller planlagt arbeid.

Om oss

Våre tjenester

Vi drifter IT-løsninger for en rekke kommuner og bedrifter i Hålogaland, med fokus på blant annet serverdrift, bredbånd og internettjenester. Alle våre servere står plassert i ett av Nord-Norges sikreste datasentre. Beskyttelse mot elektromagnetisk stråling (EMP) og elektromagnetisk interferens (EMI), dieselaggregat, batteri (UPS), redundans, overvåkning, og streng adgangskontroll vitner om våre strenge sikringstiltak; alt for å sikre våre kunders data.

Hålogaland Kraft sitt bredbåndsnett utnyttes for leveranse av kommunikasjon til alle våre bedriftskunder. Nettet er i hovedsak fiberbasert, men radioteknologi er også benyttet. xDSL tilbys i enkelte tilfeller der det ikke er dekning for verken fiber eller radio. I tillegg leverer vi Altibox Bedrift, og kan dermed tilby TV, telefoni, BBS aksess og mye mer via fiber.

Gjennom vårt partnerskap med Norsk Helsenett kan vi også tilby drift av programvare til alle helseforetak med behov for tilknytning til Norsk Helsenett.

Vår organisasjon

Hålogaland ikt er nå en del av Funn IT. For mer informasjon, gå til www.funnit.no


Altibox .no Norman Norsk Helsenett Sellihca Qualified